Receptek

Frissítő zöldturmixok Frissítő zöldturmixok A tavaszi tisztítókúra egyik leghatékonyabb, leggyorsabban elkészíthető (és talán legfinomabb) fogása a zöldturmix. Reggelire, ebédre és vacsorára is! Tovább     
Datolyás kókuszos keksz Datolyás kókuszos keksz Mindig annyira jólesik, mikor nem paleo barátoknál vendégségben készülnek valami finomsággal külön nekünk. Ez történt egy kedves baráti házaspárnál, akik ezzel a finom keksszel vártak bennünket egy hosszú út után. Tovább     
Az a csodálatos quinoa-spárga-brokkoli egytál Az a csodálatos quinoa-spárga-brokkoli egytál Eszter barátnőm kifejezett kérésére megérkezett a csodálatos tavaszi egytál, ami tele van színekkel, ízekkel, élettel. Fogyasszátok egészséggel! :) Tovább    
Mázas sült sárgarépa hasábok spárgás barna rizzsel és raitával Mázas sült sárgarépa hasábok spárgás barna rizzsel és raitával Szeretek szezonális alapanyagokkal dolgozni – lehetőleg olyanokkal, amik emellett nem “utaztak” sokat. :) Érdemes az ilyen alapanyagokat előtérbe helyezni, hiszen amellett, hogy az egészségünk érdekében szem előtt kell tartanunk a változatos alapanyagokat, a fenntartható mezőgazdaság támogatása is fontos feladatunk. Tovább     
Csészés csokigolyók Csészés csokigolyók Ha a munkahelyeden neked is jól esik a koradélutáni desszertke, akkor készítsd el előre a gyerekekkel hétvégén ezeket az isteni nyers csokigolyókat. A közös programmal a szuperanyuságot is kipipálhatod, és lopva még saját magad kényeztetéséért is tehetsz. ;) Tovább   
Datolyakeksz 4 alapanyagból Datolyakeksz 4 alapanyagból Ezt a szupergyors kekszet elkészítheted 4 hozzávalóból, vagy akár fűszerekkel ízesítheted is! Tovább    
Sütőtökös desszertfalatok Sütőtökös desszertfalatok Egy több gyerek által kipróbált, "lemeózott", nagyon szeretett finomság! Bonbonpapírba csavarva akár a mikuláscsomagba is kerülhet. Tovább    
Datolyaszilva paszta Datolyaszilva paszta Most már szinte bárhol megvásárolható a vicces nevű kaki gyümölcs, avagy hurma, magyar nevén datolyaszilva.  A nálunk termő fajták, és a kereskedelemben árusított gyümölcsök leginkább összehúzzák a szájat, ezért várjuk meg, amíg néhány napi érlelés után tapintásra puha lesz, akkor sokkal élvezhetőbb az íze. Tovább