A Biolinonline Kft. (székhely: 1145 Budapest, Amerikai út 83.; adószám: 25724259-2-42; Cégjegyzékszám: 01-09-285757, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) (továbbiakban: Biolin) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.


Elfogadható használat

Kedved szerint fedezd fel a weboldalt és, ahol ez lehetséges, tegyél fel különféle anyagokat és járulj hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, hozzászólásokkal.

Ennek során, kérjük, vedd figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:

(a) ne sértsd meg más személyiségi jogait;

(b) ne sérts meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot; 

(c) ne tegyél (a Biolint illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket; 

(d) ne tölts fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és 

(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesd a weboldal sértetlenségét.


Tájékoztatunk, hogy a Biolin a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja. A feltöltött tartalmat moderátoraink közzététel előtt ellenőrzik, és amennyiben azt sértőnek vagy jogellenesnek találják, a tartalmat nem engedik a biolin.hu-n megjelenni.


Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashatsz.


Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

1. A Biolin által szolgáltatott tartalom 

A weboldalon a Biolin által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Biolin, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot (pl. © 2014 Biolin).

2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom 

A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Biolin számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Biolin üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a Biolin saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Biolin már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Biolint, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.


Felelősség

A Biolin mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Biolin nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal a Biolin weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Biolinnak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Biolin ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Biolin támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.


                                               Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője  Biolinonline Kft. (székhely: 1145 Budapest, Amerikai út 83.; adószám: 25724259-2-42; Cégjegyzékszám: 01-09-285757, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága).

Amennyiben bármilyen kérdésed vagy észrevételed van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén:

Emailen: info@biolin.hu

Postai úton: 1145 Budapest, Amerikai út 83.Változások

A Biolin a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.


Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Biolin nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.


Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.