A Biolin.hu egy egészség- és környezettudatos életmóddal, táplálkozással, valamint gyógytermékekkel foglalkozó online magazin, szolgáltatás és webáruház.


Szeretnénk átfogó, átlátható és jól hasznosítható tartalommal látni el közönségünket. Hozzáértő szakértőinkhez bizalommal fordulhasz kérdéseiddel.

A Biolinon találsz:

- Recepteket különböző étrendekhez, diétákhoz, neves szakácsoktól és gasztrobloggerektől

- Újrahasznosító, DIY (csináld magad!) ötleteket, tippeket ökoháztartásod vezetéséhez

- Érdekes cikkeket az egészséges életmódról, környezetünk védelméről


Keressük közösen a válaszokat az egészséges étkezéssel, fenntartható életmóddal kapcsolatos kérdésekre, és fedezzük fel, hogyan tehetünk együtt és egyénileg is önmagunkért és környezetünkért!


Tóth Sarolta ügyvezető

A természet védelme, az odafigyelés saját és környezetem egészségére számomra nagyon fontos. Hosszú évek óta vegán vagyok, amit tudok újrahasznosítok és spórolok az energiaforrásokkal. Tudatosan vásárlok megbízható forrásból, mindig alaposan megválogatom, mit eszem. Az a lány vagyok, aki a boltban órákig képes az összetevőket bújni.

Emiatt és a kereskedelemben eltöltött éveim miatt jól ismerem a piacon lévő termékeket. Folyamatosan keresem, figyelem az újdonságokat, próbálom ki az új termékeket. Örülök, hogy a felfedezéseimet megoszthatom, megbeszélhetem veletek is a Biolinon!

Szeretnék a Biolinon keresztül minél több embert aktiválni, felhívni a figyelmet a környezettudatos élet fontosságára, megmutatni, hogy mit tehetünk mi. Úgy gondolom, hogy együtt, közösségként tudunk igazán hatékonyak lenni.

A Biolinnál végzett munkám során odafigyelek arra, hogy minden zökkenőmentes legyen, mindig a legjobb kiszolgálást tudjuk nektek biztosítani, jó minőségű termékeket kapjatok kézhez és érdekes témákról olvassatok.

Szeretném, hogy mindenki lássa, az egészséges ételek finomak és egészségtudatosan élni könnyű!