Többször hirdettünk már receptversenyt Facebook oldalunkon, amelyben valamilyen ötlet vagy téma mentén arra kértük követőinket: mutassák meg kreativitásukat és ezzel inspiráljanak másokat is a változatos, egészséges étkezésre. Ezúttal olyan receptekre vagyunk kíváncsiak, amelyek eritrittel készültek!

Ha van jól bevált recepted, vagy régóta fontolgatod, hogy kipróbáld az eritrittel való sütést - főzést, most itt a lehetőség! A játék időtartama alatt 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Benefitt Eritrit-et webáruházunkból és  vissza is nyerheted a termék árát Biolin pontok formájában! 



A játék leírása


Vásárolj 500g-os Benefitt Eritrit -et webáruházunkból 30% kedvezménnyel 2017.09.08 - 2017.10.04. között. 

Készíts bármilyen süteményt, édességet vagy desszertet a Benefitt Eritrit felhasználásával, fotózd le úgy, hogy a képen a termék csomagolása is szerepeljen, majd posztold a fényképedet a játékot indító Facebook bejegyzésünk alá. Szólj a barátaidnak is, ugyanis aki legalább 10 lájkot kap a feltöltött fényképre, annak jóváírjuk az 500g-os Benefitt Eritrit akciós árát Biolin pontok formájában. Ez azt jelenti, hogy felhasználói fiókodban 658 Ft-nak megfelelően 658 Biolin pontot kaphatsz, amelyet bármikor levásárolhatsz. 


Olvasd el ITT, hogy működik pontgyűjtó rendszerünk. 


A játék 2017.10.09, délelőtt 10 óráig tart. 



Szabályok: 


A játékhoz feltöltött fényképen szerepelnie / látszódnia kell az 500g-os Benefitt Eritrit csomagolásának. 

Kizárólag nálunk vásárolt 500g-os Benefitt Eritrittel nevezhetsz. Annak érdekében, hogy ez egyértelmű legyen, Biolin logóval ellátott matricát fogunk elhelyezni a csomagoláson. Kérjük, hogy a fényképet úgy készítsd el, hogy a matrica is látszódjon. 

Csak annyi jóváírást nyerhetsz, amennyi csomag Benefitt Eritritet vásároltál webáruházunkban. Azaz hiába nevezel egyszerre több különböző képpel, ha csak egy csomaggal vásároltál, egyszeri jóváírást nyerhetsz. 

A termék árának Biolin pontok formájában történő jóváírásához legalább 10 lájkot kell összegyűjtened a játék kezdete és vége között. 

 


További  információk


Ezt a játékot semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja és nem adminisztrálja a Facebook és nem is kapcsolódik ahhoz.  


A verseny 2017.10.09-én 10:00-kor lezárul, a like-ok kiértékelése az ezt követő egy órás időszakban történik. A játékban kizárólag saját fotóval vehetsz részt, ennek ellenkezője automatikus kizárást jelent. A nyerteseket Facebook üzenetben értesítjük.

Biolin pontokat csak regisztrált felhasználóknak tudunk jóváírni, így a versenyben való részvétel regisztrációhoz kötött!


A nyeremény készpénzre nem váltható, át nem ruházható. A játékban a Biolinonline Kft. dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt. 

A játékot elindító Facebook poszt alá történtő fényképed feltöltésével ezennel megerősíted, hogy a játékszabályzatot elolvastad, az általad feltöltött kép kizárólagos tulajdonod, és a képben semmi sem sérti bármely harmadik fél szerzői jogát vagy más jogát. Ezennel mentesíted a Biolinonline Kft.-t minden igény és követelés alól, amely a fényképed a Biolinonline Kft. által történő felhasználásából ered vagy azzal kapcsolatos, korlátozás nélkül beleértve a szerzői jogok vagy védjegyek megsértését, adatvédelmi vagy nyilvánosságra hozatali jogok megsértését, rágalmazást, szellemi tulajdonjogok és más személyhez és/vagy tulajdonhoz fűződő jogok megsértését, bármely jogrendszerben.

A jelentkezéssel  azt is megerősíted, hogy írásbeli engedéllyel rendelkezel mindenkitől, aki a fényképeden szerepel (vagy a személy szülőjétől, illetve gondviselőjétől, ha a személy 18 év alatti). 


A nyerteseket 2017. október 09. napján értesítjük a Facebook-on keresztül, Messenger üzenet formájában. 


Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-107502/2016.