Ugyanennél oknál fogva nekiálltam pulykaragut főzni, amitől öt perc alatt olyan hőség lett a konyhában, hogy új értelmet adtam Jamie Oliver valamikori nagysikerű sorozatának a The Naked Chef-nek. Úgy is mondhatnám, hogy én a Really Naked Chef címet kaphatnám meg a mai napon. Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még sok nő főzött ma fürdőruhában, egy szál bugyiban, (vagy anélkül).


Hozzávalók:

30 dkg sárgabarack és őszibarack vegyesen (tisztított súly)

30 dkg meggy magozva (tisztított súly)

6 dkg xilit

2 dl kókusztej


Elkészítése:

A turmixgépben pürésítjük a gyümölcsöt a xylittel és a kókusztejjel. Fagylaltgépbe tesszük és fagyásig hagyjuk keverődni.



Elmira további receptjeit az http://elmirapaleokonyhaja.blogspot.hu weboldalon olvashatod.