VIVA NATURA C-VITAMIN PORKEVERÉK CSIPKEBOGYÓVAL ÉS HIBISZKUSSZAL 150G

Oszd meg:
5 571 Ft
(Egységár: 37,140 Ft / g)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
33481
Kiszerelés:
150 g
Részletes termékinformáció

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

  • A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.
  • A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.
  • A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat (pl. alma-, citrom-, aszkorbin- és gyümölcssavat) poliszacharidokat és flavonoidokat (pl.: kvercetin), valamint: B1-, B2-, B3-, B6-, D-provitamin és számos ásványi anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt) tartalmaz.

A nátha- és influenzaszezon, illetve a hétköznapi helytállás növelése érdekében is érdemes a szervezetünket támogatni és az immunrendszerünket erősíteni, hogy elkerüljük a legyengülést.

Összetevők:
C-vitamin (L-aszkorbinsav) (80%), csipkebogyó hús (10%), hibiszkusz virág (10%) 

Allergének:
Nyomokban búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót tartalmazhat. 

Napi adag tartalma (4 mérőkanál): RDA*% 
C-vitamin 800mg 1000% 
*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel %-ba 

Felhasználási javaslat: 
4 púpozott mérőkanál (1000mg) porkeverék, 2,5 dl folyadékban elkeverve (gyümölcslébe, langyos teába, limonádéba) 

Fogyasztási javaslat:

Igya akár egésznap! Keverjen el ízlésének megfelelő mennyiségű port, vagy 1 teáskanálnyit egy másfél literes palackban vízzel vagy a kedvenc, langyos teájával és egész nap iszogathatja. Ezzel is támogatva a szervezetét és teljesítőképességét.

A por állagú aszkorbinsav előnye, hogy könnyen oldható, belekeverhető különböző italokba – gyümölcslevekbe, langyos teába, limonádéba -, a bátrabbak ételekbe is.
Magát a csipkebogyótermést sem, és a csipkebogyóhús port sem szabad forrázni, mert a C-vitamin hő hatására (60°C felett) elbomlik.
A hibiszkusz virág kellemesen savanykás ízű, szomjoltó, ami nagyon jó hatással van az emésztőrendszerre is.

Forrás: gyártó/forgalmazó, 2023



Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm