gasztrobiológus

Szegeden szereztem meg a biológus alapdiplomámat, majd Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem el a táplálkozástudományi mesterképzést. 


Imádom a finom ételeket, és jókat főzni, így megszereztem a szakács képesítést is. 


A táplálkozásról egy átfogó szemléletet igyekszem kialakítani, mely magában foglal biológiai, dietetikai és gyakorlati szempontokat. 


Nem hiszek abban, hogy mindenkinek ugyanaz a diéta felelne meg. 


Az, hogy Neked épp hogy célszerűbb táplálkoznod, teljesen egyedi lehet. Továbbá az egészséges táplálkozásnak számomra fenntarthatónak is kell lennie. Éppen ezért részt veszek a Felelős Gasztrohős civil szervezet munkájában, hogy felhívjuk a figyelmet a környezettudatos táplálkozásra.


Nekem az étel jelenti az egyik legkülönlegesebb dolgot az életben. Bármilyen táplálkozással kapcsolatos elméleti/gyakorlati kérdésed van, kérdezz tőlem bátran! 


Az egészséggel, táplálkozással kapcsolatos írásaimról a Napi Táptudás nevű blogomon olvashatsz.