NATURMIND ASZKORBINSAV 500G

Oszd meg:
3 071 Ft
(Egységár: 6,142 Ft / g)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
38006
Kiszerelés:
500 g
Részletes termékinformáció

A C-vitamin az immunrendszer egyik fő erősítője, amely fokozza a fehérvérsejtek képződését, segíti működését. Fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében és a vas hatékony felszívódásában. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.

Az étkezési aszkorbinsav a sütés-főzés során gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható, túladagolása nem lehetséges, hiszen a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon kiürül. 

Kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsav alkalmazása javallott, hozzáadásával a tészta könnyebb, nyújthatóbb állagú lesz, sütés után pedig kevésbé morzsálódós pékárut kapunk. 

Befőzés során is kedvelt adalékanyag és természetes tartósítószerként is használhatjuk, hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.

A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).

Összetevők:
L-aszkorbinsav 
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. 

Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!

Tápanyagtartalom (100 g-ban): 
Energiaérték: 1294 kJ / 299 kcal 
Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g 
Szénhidrát: 0 g - amelyből cukor: 0 g 
Rost: 0 g 
Fehérje: 0 g 
Só: 0 g 
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal). 

Felhasználási javaslat: 
Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). 

Származási ország: Kína

Figyelmeztetés:
Az emberi szervezet az L-aszkorbinsavat tudja érdemlegesen hasznosítani, a D típusút nem. 

Forrás: Gyártó/forgalmazó 2021. január



Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm