KONYHASÓ NACL NAGY TISZTASÁGÚ 1000G

Oszd meg:
1 278 Ft
(Egységár: 1,278 Ft / g)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
29336
Kiszerelés:
1000 g
Részletes termékinformáció

Amit az étkezési sóról tudni kell

Mindenki számára nagyon fontos, hogy étkezései során tiszta NaCl konyhasót egyen. A kereskedelemben kapható sók egy része ismeretlen mennyiségű kálisót tartalmaz, pedig ez nagyon veszélyes. Az MSZ 11007:2013 (Magyar Szabvány) szerint minimum 97% NaCl konyhasót kell tartalmaznia mindegyik étkezésre szánt sónak, de KCl kálisó nem szerepel a fennmaradó maximum 3%-nyi egyéb komponensek között.

EGÉSZSÉGVÉDELEM

Tejfalussy András méréstani szakértő és Weixl Várhegyi László okl. természetgyógyász, ny. rendőralezredes állásfoglalása a http://www.tejfalussy.com honlapon dokumentált tudományos mérések és tantételek, és Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár akadémiai doktor szakvéleménye alapján:

Mitől lett ennyire sok magyar ember beteg, rövid életű, és meddő? Miért csökken évi több tízezerrel a létszámunk? Három titkos főfelelősre mutattak rá az ok-okozat kalibráló élettani mérések:

  1. Túlterheli az immunrendszert, ha az ivóvíz mérgező vegyszereket és/vagy klórozásnak ellenálló vírusokat tartalmaz.
  2. Keringésrontó, ha a fiziológiás mérték alá csökkentik a konyhasó pótlást.
  3. Sejtműködés-gátló, keringésrontó és ivartalanító hatású, ha a fiziológiás szükségletnél sokkal több káliumot esznek, isznak.

Megbízható védekezés:

  1.  Ivóvíz desztillálás,
  2.  Gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval fiziológiás mértékben sózás,
  3.  Kálium túladagolás mellőzés.

Ezen anyagok élettanilag optimális, fiziológiás napi dózisaira és beviteli sebességeire étkezésnél is irányadóak a magzatot tápláló vérszérum és a magzatvíz, és a csecsemők és felnőttek gyógyítására is alkalmazott fiziológiás infúziós Ringer oldat H2O/NaCl=110 és Na/K=30 optimális arányai:

NYILATKOZAT

A Ringer oldat a testnedvekhez hasonló ionösszetételű folyadék. A Ringer oldat (0,9% NaCl, 0,03% KCl, 0,025% CaCl2, 0,02% NaHCO3, 99% desztillált víz) szerinti nátrium, kálium, klór és víz pótlási arány megfelelő kóros veszteségek esetén, de ugyancsak optimális a napi étkezések során is.

Budapest 2010. január 6.

Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár, akadémiai doktor s.k.”



Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm