HAAS QUITTIN ZSELÉSÍTŐ BEFŐZŐSZER BALACKLEKVÁR KÉSZÍTÉSÉHEZ 25G

Oszd meg:
329 Ft
(Egységár: 13,161 Ft / g)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
40504
Kiszerelés:
25 g
Részletes termékinformáció
A tasak tartalma 1,25 kg gyümölcshöz + 0,5 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető. A kifejezetten sárgabaracklekvár készítéséhez kifejlesztett Haas Quittin zselésítő befőző szerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési eljárások során. Befőzési útmutató: Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot! 1.A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2.A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert. 3.Állandó keverés közben forralja fel(magas hőfokon) a gyümölcsös -zselésítőszeres keveréket. 4.A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. 5.Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. A Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,5 kg Haas Glukonont számítson 1,25 kg gyümölcshöz, és másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá. Forrás:gyártó/forgalmazó 2015. május


Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm