Összetevők:
lisztek (köles, csicseriborsó), tápiókakeményítő, dextróz, stabilizátor (xantán és guargumik ), lisztjavító szer (aszkorbinsav).
Átlagos beltartalmi értékek 100g termékben:
Energia 1456 kj/347 kcal,
Szénhidrát 65g,
Fehérje 11,4g,
Zsír 3,6g
Felhasználási javaslat:
Kenyér:
Keverjük a vízbe a sót, élesztőt, majd a liszttel dolgozzuk össze. Formázzunk belőle kenyeret, zsemlét, stb. Kelesszük duplájára 200C-on süssünk kenyeret 25, a zsemlét 20 percig.
Kalács:
Dagasszuk össze tegyük kikent formába, hagyjuk meleg helyen nőni (akár 1-2 órát!). Süssük 170C kb. 25-30 percig.
Forrás: gyártó/forgalmazó