BIO GREENMARK KAKAÓBAB PÖRKÖLT ZÚZOTT 150G

Oszd meg:
2 593 Ft
(Egységár: 17,285 Ft / g)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
30543
Kiszerelés:
150 g
Részletes termékinformáció

Mire jó a kakaóbab? 
A kakaó elsőszámú magnézium forrás, melynek jótékony hatását számos tudományos kutatás alátámasztja. Emellett nagyobb mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot, de cink és vas is található benne. A kakaóbabból készített csokoládé fogyasztása serkenti az endorfin kiválasztását, így javítja a közérzetet. 

Ajánlják fáradság elűzéséhez, gyomorproblémákhoz, köhögésre fahéjjal és narancslével. Szív és érrendszeri problémák és magas vérnyomás vagy megelőzésében is ajánlható. 

  • 100% bio Kakaó 
  • Nem Génmanipulált 
  • Vegán termék 

A bio kakaóbab amellett, hogy elvarázsol íz-és illatélményével több szempontból is pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. Az aztékok és maják fizetőeszközként is használták a kakaót. 

A kakaóbab tápanyagtartalma: 100g-ban átlagosan 
Energia (kj / kcal) 2280 / 545 
Fehérje (g / 100 g) 11,8 
Szénhidrát (g / 100 g) 7,0 
Zsír (g / 100 g) 53,0 
Élelmi rost (g / 100 g) 15,5 
Ásványi anyagok: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz Vitaminok: A, B1, B2, B6, B12, D, E 

Kiszerelés: 150G 

Felhasználás:
Főzése: Tökéletes ízharmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve. Nem szükséges darálni, kivéve kakaó, forró csoki készítéséhez, kávédarálóban őrölhető. 

Diéták: A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas. 

Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. 

Tárolás:
A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023



Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm