Ez az egyedülálló, bio, fehérje gazdag és alacsony zsírtartalmú termék. A Clearspring bio hosszú lejáratú tofu csak három összetevőből áll: bio egész szójabab, forrásvíz a Fuji-hegy lábától és Nigari, a természetben előforduló ásványokban gazdag alvasztóanyag, amely a tenger vízből származik. Tömöttebb, sürübb és gazdagabb, mint a többi puha tofu, s egyben selymesen lágy, sima textúrájú.. Nagyon könnyű használni, és az íze olyan jó, mint a friss tofué!
Összetétel:
szójabab* (26%), víz, természetes szilárdító anyag: nigari (magnézium-klorid)
*bio gazdaságból származó
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 257 kJ / 61 kCal
Zsír 2,7 g
- ebből telített zsírsavak 0,5 g
Szénhidrát 2,8 g
- ebből cukor 1,1 g
Fehérje 6,5 g
Só 0 g
Magnézium: 74.9 mg
Felhasználás:
A Clearspring Tofut bármikor felbonthatja, mindig friss tofu íze lesz! Ez a japán mester tudásának, módszerének és hatalmas tapasztalatának óriási eredménye. Felvághatja, megpiríthatja, pépesítheti, pácolhatja, megfőzheti, a tofu az egyik legsokoldalúbb alapanyag. A levesektől a turmixok (Smoothie-k) készítésig, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ha vegán vagy vegetáriánus étrend szerint táplálkozik, vagy egyszerűen csak csökkenteni szeretné a hús bevitelét, akkor a tofu könnyű és népszerű fehérjeforrás, amely szintén laktóz és gluténmentes, és kedvezően alacsony zsírtartalmú. Még több felhasználási ötletért látogasson el a receptes oldalunkra.
Tárolás:
Tárolja hűvös, száraz helyen! Felbontás után tartsa hűtve víz alatt, légmentesen záródó edényben, és 2 napon belül fogyassza el!