Újra itt a nyár, és vele együtt a friss gyümölcsök! Várjuk tehát olyan süteményed / édességed / desszerted fényképét, amelynek elkészítéséhez valamilyen nyári gyümölcsöt használtál.

Már tavaly is nagy sikere volt  “Biolin - A nyár ízei” receptversenynek, így ezen felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy idén is meghirdetjük. Nevezhetsz süteménnyel, ötletes gyümisalival, krém-desszerttel vagy fagylalttal, a lényeg, hogy ne felejtsd el lefényképezni és megosztani velünk. 10.000 Ft értékű bevásárlást nyerhetsz webáruházunkban!

A játék feltételei

Fotózd le és posztold a süteményed / desszerted / édességed fényképét a játékot indító Facebook bejegyzésünk alá, és szólj a barátaidnak is! A részvétel feltétele, hogy a recept tartalmazzon valamilyen nyári – szezonális gyümölcsöt!


Nyertesek:

1. helyezett: A Biolin.hu munkatársai (hivatalos képviselője) által zsűrizett és legjobbnak ítélt kép

2. helyezett: a Facebook közössége által legtöbb lájkot kiérdemlő kép

További három játékos fényképét pedig sorsolás útján díjazzuk!

Az eredményhirdetést követően minden képet és receptet publikálunk weboldalunkon!


A játékot elindító Facebook bejegyzésünket ITT találod.

A játék időtartama: 2018.05.19. – 2018.07.02.10:00


Nyeremények:

1. helyezett: 10 000 Biolin Pont

2. helyezett: 5 000 Biolin Pont

A további három, sorsolás útján kiválasztott nyertes: 1000 Ft értékű Biolin Pont

A Biolin pontok az értékükkel megegyező összegben válthatók be webáruházunkban, azaz 10 000 pontért 10 000 Ft értékben vásárolhatsz webáruházunkban.

Az eredményhirdetést követően minden nyertes képet és receptet publikálunk weboldalunkon!


Tippek a fotózáshoz

Tedd a képet hangulatossá szép és ötletes tálalással. Ahhoz, hogy szép képet készíts, fontos a megfelelő világítás. A legszerencsésebb, ha természetes fényben fényképezel. A kész fotódat okostelefonnal vagy számítógépen is szerkesztheted (világosíthatod, élesítheted, vághatod), esetleg valamilyen filtert is alkalmazhatsz!

Játékszabályok, információk

Az elkészült fényképedet 2018.07.02. 10:00-ig töltheted fel Facebook oldalunkra. Ezzel automatikusan részt veszel a játékban. A verseny 2018.07.02-án 10:00-kor lezárul, a like-ok kiértékelése ezt követően történik. A játékban kizárólag saját fotóval vehetsz részt, ennek ellenkezője automatikus kizárást jelent. A nyerteseket Facebook üzenetben értesítjük.

Biolin pontokat csak regisztrált felhasználóknak tudunk jóváírni, így a versenyben való részvétel regisztrációhoz kötött!

A nyeremény készpénzre nem váltható, át nem ruházható. A játékban a Biolinonline Kft. dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Ezt a játékot semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja és nem adminisztrálja a Facebook és nem is kapcsolódik ahhoz.  

A „Nyári édességek“ elnevezésű játékunkra való jelentkezéssel ezennel megerősíted, hogy a játékszabályzatot elolvastad, az általad feltöltött kép kizárólagos tulajdonod, és a képben semmi sem sérti bármely harmadik fél szerzői jogát vagy más jogát. Ezennel mentesíted a Biolinonline Kft.-t minden igény és követelés alól, amely a fényképed a Biolinonline Kft. által történő felhasználásából ered vagy azzal kapcsolatos, korlátozás nélkül beleértve a szerzői jogok vagy védjegyek megsértését, adatvédelmi vagy nyilvánosságra hozatali jogok megsértését, rágalmazást, szellemi tulajdonjogok és más személyhez és/vagy tulajdonhoz fűződő jogok megsértését, bármely jogrendszerben.

A „Nyári édességek“ elnevezésű játékunkra jelentkezéssel azt is megerősíted, hogy írásbeli engedéllyel rendelkezel mindenkitől, aki a fényképeden szerepel (vagy a személy szülőjétől, illetve gondviselőjétől, ha a személy 18 év alatti).


Sorsolás:

Szervező a játékban résztvevők közül 2018.07.02. napján 12 óra 00 perckor, 3 (három) tagú sorsolási bizottság (a továbbiakban: „Sorsolási Bizottság”) jelenlétében, a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással sorsolja ki a nyertest, illetve egy tartaléknyertest.

A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye.

A nyertest a Szervező 2018.07.02. napján értesíti a Facebook-on keresztül, Messenger üzenet formájában.


Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-107502/2016.