Bio adzuki babos szójaspagetti. Fehérjében gazdag, gluténmentes termék.
38-40% proteintartalom, természetes,vegán, gluténmentes, magas rosttartalmú, gyors és könnyű elkészítés, GMO mentes, egy hozzávalós készítmény
Összetevők:
szójabab 90%*, vörösbab 10%*.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.
Allergének:
szója
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1382 kJ/329 kcal
Zsír 5 g
- amelyből telített 1 g
Szénhidrát 17 g
- ebből cukrok 9 g
Élelmi rost 20 g
Fehérje 44 g
Só 0,01 g
Elkészítési javaslat:
Adjuk hozzá a tésztát bő forrásban lévő sós vízhez, és főzzük 6-8 percig. Ezt követően tésztaszűrővel szűrjük le a kifőtt tésztát. Ízesítsük kedvenc mártásunkkal vagy pestóval, illetve felhasználhatjuk levesek és zöldséges ételek készítéséhez is.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, 10-25° C
Forrás:gyártó/forgalmazó 2023