BIO BIORGANIK JUHARSZIRUP A 250ML

Oszd meg:
6 337 Ft
(Egységár: 25,346 Ft / ml)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
18691
Kiszerelés:
250 ml
Részletes termékinformáció

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart.

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Összetevők
*juharszirup
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
 - amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

Felhasználása:
cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.



Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm